Skoči na glavno vsebino

OŠ Jožeta Moškriča

Prevozi - šolski kombi

V šolskem letu 2023/2024 so brez posebne prijave vključeni v šolski prevoz vsi učenci iz Tomačevega in Jarš od 2. do 9. razreda.

Zaradi varstva osebnih podatkov so navedene le inicialke priimkov učencev in ime ter razred/oddelek (glej primer).

ŠT. in ime postaje: Ura odhoda iz postaje:
5 RAIČEVA SNAGA 8.00 08:00
      Novak  Luka 3B

V tabeli urnik prevozov bo zapisano kot:

8.00 08:00
 N  Luka 3B

 Zaradi izbirnih predmetov, ki se izvajajo preduro in četrtkovih razrednih ur, veljajo trije urniki jutranjih prevozov – ponedeljek-sreda; torek-petek; četrtek.

Učenci naj bodo pravočasno na postaji (vsaj pet minut pred uro prihoda kombija).

Za vse učence, ki prihajajo v šolo z organiziranim šolskim prevozom je organizirano varstvo vozačev. Varstvo vozačev je za učence od 2. do 3. razreda organizirano v prizidku, za učence od 4. do 9. razreda pa v glavni stavbi.

Pri organizaciji jutranjih prevozov smo pazili na urnik učencev (izbirne predmete) in četrtkove pred-ure kot razredne ure v tretji triadi. Praviloma je za mlajše učence prevoz organiziran prej. Poskušali smo urediti tudi to, da gredo mlajši učenci od doma skupaj s starejšimi, da gre iz iste postaje hkrati čim več učencev, saj bi bil prevoz zaradi več postankov daljši (kar bi hkrati pomenilo zgodnejšo uro pričetka prevozov) in podobno.

Popoldanski prevozi so  organizirani takoj po pouku oziroma za tiste učence, ki so v OPB, po razredih in s spremstvom  učitelja.

Prevozi iz OPB:

14.35: 5. razred  

14.50: 4. razred      

15.05: 3. razred

15.20: 2. razred in učenci ki končajo z 8. šol. uro

Opozorite nas, če je vaš otrok morda razporejen na postajo, ki vam ne ustreza ali če so kakšne druge nejasnosti.  Zaradi polne zasedenosti kombijev, prosim, da nam v primeru da prevozov ne boste potrebovali, to sporočite na spletni naslov pomočnice  ravnatelja (blazkav@jozmos.si) ali na šolski spletni naslov.

 Vodstvo šole

Učencev

interesnih dejavnosti

Razredov

let delovanja

Podatki za stik

Jarška cesta 34, 1000 Ljubljana

 (01) 541 61 65

E tajnistvoo@jozmos.si

Uradne ure: 8.30 - 11. 00 in 11. 30 - 14. 00 

 

(Visited 1.281 times, 1 visits today)
Dostopnost