Skoči na glavno vsebino

OŠ JOŽETA MOŠKRIČA

DOBRODELNA DRAŽBA SLIK

V sklopu Dneva druženja organiziramo DOBRODELNO DRAŽBO SLIK. Svet umetnosti odpira vrata kreativnosti, lepote in povezanosti, zato vas s srcem vabimo, da skupaj narišemo nasmehe na obraze naših otrok. Vaše sodelovanje in podpora nam veliko pomenita, saj bodo vsa zbrana sredstva namenjena šolskemu skladu za otroke, ki potrebujejo pomoč.

POTEK DRAŽBE:

Dražba poteka tako, da svojo ponudbo oddate preko spletne pošte (Danijell@jozmos.si), kamor zapišete ponujeni znesek. Izklicna cena posamezne slike je napisana v galeriji pri vsaki sliki posebej, draži pa se za 20€. Cene slik se bodo posodabljale večkrat dnevno, tako da vas prosimo, da spremljate, če je bila vaša ponudba presežena, da ne boste ostali brez želene slike.

PREVZEM SLIK:

Slike boste lahko osebno prevzeli na prireditvi na samem Dnevu druženja. V kolikor vam ta dan terminsko ne bi ustrezal, bomo skupaj poiskali ustrezen način, da vam sliko izročimo.

NA KRATKO O DNEVU DRUŽENJA:

Naša šola pripravlja Dan druženja, ki se bo odvil 27.5.2024 med 16. in 19. uro na zunanjih šolskih prostorih. Ta dan je simbolne narave, saj si kot šola želimo poudariti pomembnost medsebojnega druženja in povezovanja, zavedamo se tudi pomembnosti sobivanja šole in lokalne skupnosti. Ta dan je tudi lepa priložnost, da nam otroci predstavijo paleto svojih talentov in spretnosti.

Dama

Emonski stražar

Z Jež'ce čez cesto v Stož'ce po ...

Bogata

Princesa v beli bluzi

Peklenska gugalnica

80 cm x 100 cm

Izklicna cena: 100 €

Kozolci v snegu

Alegorija moči

Učencev

interesnih dejavnosti

Razredov

let delovanja

Podatki za stik

Jarška cesta 34, 1000 Ljubljana

 (01) 541 61 65

E tajnistvoo@jozmos.si

Uradne ure: 8.30 - 11. 00 in 11. 30 - 14. 00 

 

(Visited 175 times, 1 visits today)
Dostopnost